Gitesfloradordogne, 4 appartementen in de Périgord vert, Dordogne
/


4 tot 6 personen

 


Wij zijn Babs en Jorg van Kleef en samen met onze (pleeg)dochters Shaina en Stella heten wij u van harte welkom bij Gites Flora!

Onze (schoon)ouders Louk en Leny van Kleef hebben de afgelopen 18 jaar met enorm veel plezier en gastvrijheid gasten mogen ontvangen. Aangezien zij graag een stapje terug willen doen, wordt het stokje nu aan ons overgedragen.  Voor ons natuurlijk een fantastische kans! Wie droomt er tenslotte niet van om zo'n avontuur aan te gaan? 

We hebben de afgelopen jaren met veel plezier in Soest gewoond. De eerste paar jaar samen en daarna hebben wij voor pleegzorg gekozen. Sinds 2011 en 2012 zijn wij de trotse ouders van twee heerlijke meiden. Wat een verrijking van ons leven! 

Jorg had een uitdagende baan als leermeester voor jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt en Babs is na haar carrière in de gehandicaptenzorg, een actieve thuisblijfmoeder geworden. Heerlijk....maar toch gaan we een nieuwe uitdaging aan!  

Bent u op zoek naar een prijsvriendelijke vakantieplek waar gezelligheid, creativiteit en gastvrijheid de boventoon voeren, waar de kinderen/jongeren het naar hun zin hebben, maar waar ouders ook hun rust kunnen vinden. De plek waar niets hoeft, maar alles kan. Overwinteren/overzomeren, bij ons is alles bespreekbaar.

Welkom op Gites Flora!
Gites Flora Dordogne      
Babs & Jorg van Kleef
Le Bourg
24160 Génis
Frankrijk
Mobiel: 0031 (0)6 10325555 
B.g.g. 0031 (0)6 57948701

Of zie het contactformulier

Het kan soms voorkomen, dat een e-mail niet aankomt. Mocht u binnen 24 uur geen bericht van ons hebben ontvangen, wilt u dan zo vriendelijk zijn ons te bellen.

13069